ARHIVA B365

Victor Ponta a demisionat de ziua de naștere a lui Băsescu. Ce a spus acesta

„Demisia lui Victor Ponta de la Palatul Victoria și a Guvernului României este un cadou pentru țară. Mă bucur că a coincis cu ziua mea”, a declarat Traian Băsescu pentru Știrile B1 TV.

„A făcut ce trebuia. Ponta nu a avut altă soluție și și-a depus mandatul. Așa se face. Când a demisionat premierul, tot cabinetul se schimbă. (…) Având în vedere deserviciile de imagine cu plagiatul, trimiterea în judecată, trebuia să demisioneze de mult. A întârziat foarte mult. Motivația demisiei nu e istoria, ci prezentul, creșterea tensiunii sociale”, a adăugat fostul șef al statului.

„Domnul Ponta a făcut ceea ce trebuia. O spun cel mai sincer. Eu am încercat să rezolv această situația schimbând Guvernul Boc cu Guvernul Ungureanu. Domnul Ponta probabil nu mai avea altă soluție. Trebuia să demisioneze de mult. Motivația demisiei lui nu este istoria, ci prezentul, adică prezentul. Nu o altă instituție va reuși să elimine corupția, DNA o elimină la nivel de guvern și Parlament, problema ține de deficitul cultural și politic pe îl avem. Dacă aș fi președint aș nominaliza un premier care ar face față situației, nu m-aș încurca prea mult cu negocierile cu partidele”, a declarat Traian Băsescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button