Victimele tragicului accident de autocar de la Pasajul Unirii: 22 de adulți și 2 copii, turiști greci, tratați în spitalele din București

23 dec. 2022
562 afișări
Victimele tragicului accident de autocar de la Pasajul Unirii: 22 de adulți și 2 copii, turiști greci, tratați în spitalele din București
Sursa foto:Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Răniții din tragicul accident în care un autocar cu 48 de persoane, cetățeni greci, s-a lovit violent de limitatorul de înălțime de la Pasajul Unirii, sunt internați în spitalele din București.

În total, în autocar se aflau 48 de persoane, dintre care 22 de adulți și 2 copii au ajuns la spitale, după cum urmează:

  • 4 la Spital Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca)
  • 10 la Spitalul Universitar
  • 8 la Spitalul Bagdasar Arseni
  • 2 la Spital Militar Central

22 de persoane fără acuze medicale au fost transportate la Hotel Parliament, de lângă Palatul Parlamentului.

Potrivit presei din Grecia, citate de Libertatea, autocarul cu turiștii greci a plecat noaptea trecută din Larissa și a oprit în orașele Volos și Thessaloniki. Aceștia aveau să-și petreacă în București sărbătorile de Crăciun.

Autocarul cu turiști din Grecia s-a izbit violent, vineri, 23 decembrie, în jurul pânzului, de limitatorul de 3,5 m înălțime de la pasajul Unirii din București. O persoană a murit, iar o alta se afla în stare gravă.

Acesta este al șaselea accident petrecut în 4 luni după redeschiderea pasajului din centrul Capitalei.

 

Îți recomandăm și:

 

Cookies