Victimele tragediei aviatice din Constanţa, duse în localităţile natale

de:
17 dec. 2014
2 Afișari
Victimele tragediei aviatice din Constanţa, duse în localităţile natale

Sicriul cu trupul neînsufleţit al asistentei medicale Camelia Gabriela Harton a fost depus la Catedrala Arhiepiscopală din Constanţa, unde a rămas în noaptea de marţi spre miercuri, vegheat de zeci de persoane – rude, prieteni şi colegi de la SMURD, scrie mediafax.ro.

Miercuri, sicriul cu trupul neînsufleţit va fi dus la Năvodari, localitatea natală a femeii.

Camelia Harton va fi înmormântată joi, la cimitirul central din Năvodari, iar ceremonia religioasă va fi oficiată de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie.

Asistenta medicală Gabriela Harton avea 38 de ani şi lucra la SMURD Constanţa din 2008, de la înfiinţarea serviciului. Ea era văduvă de 11 ani şi avea o fetiţă de 13 ani. De curând, asistenta începuse o relaţie cu un comandant de vas, Cristian Ciortan, pe care în ziua tragediei îl anunţase, printr-un sms dat din elicopter, că este însărcinată.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al doctoriţei Laura Vizireanu a fost dus la Brăila, fiind purtat pe umeri de colegii de la SMURD Brăila şi depus la Catedrala Naşterea Domnului. Pe la căpătâiul acesteia au trecut rude şi colegi, dar au venit şi oameni care nu au cunoscut-o, impresionaţi de tragedie, iar mama şi băieţelul doctoriţei, dar şi fostul soţ al acesteia au vegheat-o peste noapte.

Laura Vizireanu, care lucra la SMURD Constanţa din 2008, de la înfiinţare, avea 39 de ani şi era mama unui băieţel de nouă ani. Ea fusese căsătorită cu fostul şef al Secţiei 3 Poliţie Constanţa, Mircea Vizitiu, care acum conduce Poliţia Judeţeană Brăila.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al pilotului Petre Cătuneanu a fost dus marţi noapte la Buzău, fiind depus la capela Bisericii „Sfântul Ştefan” din oraş, unde a fost purtat pe braţe de jandarmi.

Petre Cătuneanu va fi înmormântat joi la Cimitirul Eroilor din Buzău.

Comandorul Petre Corneliu Cătuneanu avea 47 de ani şi era angajat al Ministerului Afacerilor Interne de zece ani. Avea la activ 2.900 de ore de zbor, dintre care aproximativ 2.000 pe elicopter de tip EC 135. El era din Buzău, unde soţia sa, Laura Cătuneanu, este profesor-educator la Liceul de Nevăzători, cei doi având o fiică studentă.

Copilotul elicopterului SMURD care luni după-amiază s-a prăbuşit în lacul Siutghiol, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel, a fost dus şi el în localitatea natală – Mioveni. Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus la Catedrala „Sfinţii Petru şi Pavel”, iar funeraliile vor avea loc joi.

Cookies