Victimele șoferului sinucigaș de pe DN1 vor fi înmormântate astăzi

de:
02 oct. 2014
0 Afișari
Victimele șoferului sinucigaș de pe DN1 vor fi înmormântate astăzi

Victimele șoferului sinucigaș de pe DN1 vor fi înmormântate astăzi. Cinci persoane se aflau în mașina lovită de șoferul sinucigaș. Doi prieteni de 44 de ani, un copil de 11 ani, o femeie de 38 de ani si fata ei de 19 ani. Toti mergeau acasa, spre Campina.

Constantin, șoferul mașinii lovite, era mecanic auto si isi cumparase masina de teren, anul trecut. Martorii povestesc ca, imediat dupa impact, autoturismul sau a fost aruncat in aer de George, soferul sinucigas, care rula cu o viteza ametitoare.

In masina facuta praf de șoferul sinucigaș se afla si prietenul soferului, Florin, impreuna cu unul dintre baietii sai, Eduard Mihail, in varsta de numai 11 ani. Alaturi de ei era si prietena lui Florin, Nicoleta, o femeie de 38 de ani si una dintre fetele ei, Iuliana, in varsta de 19 ani.

Apropiatii spun ca Nicoleta si Florin se pregateau sa se casatoreasca. Alti doi copii ai celor doi, o fata de 15 ani si un baiat de 14 ani, au ramas orfani.

George Dumitru, tânărul care a provocat accidentul a fost înmormântat marţi, într-un cimitir din sectorul 4 al Capitalei, iar până acum nimeni din familia lui nu a dorit să comenteze cele întâmplate, preferând să-şi consume durerea în tăcere. Miercuri seară, însă, familia Dumitru a transmis un mesaj către presă.

„Va scriem cu durere in suflet, cu rugamintea de a ne respecta suferinta pentru pierderea lui George, fiul nostru, frate si prieten atat de iubit de cei care l-au cunoscut. Multumim celor care au reusit sa ne inteleaga, fiind alaturi de noi, lasandu-l doar pe Bunul Dumnezeu sa judece cele intamplate”, scrie familia lui George Dumitru intr-o scrisoare catre presa.

Citește și Mărturie șocantă a prietenei șoferului sinucigaș, din momentul producerii accidentului

Cookies