ARHIVA B365

Victimele în putrefacţie din Primăverii, o fostă şefă Elle şi BBDO şi mama ei

Poliţia a ajuns pe bulevardul Primăverii după ce vecinii au sunat la 112, reclamând un miros foarte puternic de putrefacţie. Echipajul medical care a ajuns la faţa locului a găsit în imobil două cadavre în stare avansată de putrefacţie. Criminaliştii apreciază că femeile au decedat cu 4-5 zile în urmă.

Noaptea trecută, trupurile neînsufleţite ale celor două femei au fost duse la IML pentru investigaţii.

„Din cauza stării avansate de putrefacţie, cele două cadavre au intrat în descompunere. Practic s-au umflat şi a plesnit pielea. Nu s-a stabilit că ar fi vorba despre tăieturi. Deocamdată, nici varianta potrivit căreia una dintre victime s-ar fi spânzurat nu a fost stabilită”, a precizat Diana Sarca, ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei.

Una dintre femeile găsite azi-noapte în imobilul de pe pe bulevardul Primăverii 43 se numeşte Elena Pârvulescu şi avea 77 de ani. Ea a fost găsită prăbuşită în mijlocul unei încăperi. În altă cameră, lângă un calorifer a fost descoperită şi fiica sa în vârstă de 44 de ani, Cristina Verona. Vecinii povestesc că fiica ar fi avut unele probleme psihice. După autopsie, anchetatorii vor stabili cauza morţii. Ei iau în calcul şi varianta unei crime, dar şi posibilitatea ca fiică să se fi sinucis, iar mama să fi decedat în urma şocului emoţional.

Scena tragediei se află vizavi de sediul Centrului de Informare al Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru România şi lângă reşedinţa ambasadorului Siriei la Bucureşti.

Cristina Verona, specialist în relaţii publice şi jurnalism

CV-ul Cristinei Verona este unul impresionant. Absolventă a Liceului „Zoia Kosmodemianskaia”, promoţia ’85, şi a Facultăţii de Limbi şi Literaturi străine din Bucureşti, vorbitoare fluentă de engleză, franceză, sârbă, italiană şi slovenă, Cristina Verona avea o experineţă vastă în relaţii publice şi jurnalism.

A fost redactor-şef la publicaţiile „The Reader’s Digest” şi „Elle”, director de PR la Grafitti BBDO Advertising şi ofiţer de informaţii publice la ONU.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button