Victime şi distrugeri la Primăria Sectorului 2. Cum se acţionează

de:
18 iun. 2019
0 Afișari
Victime şi distrugeri la Primăria Sectorului 2. Cum se acţionează

Circa 100 de persoane specializate în căutarea și salvarea răniților vor participa la cel mai mare exercițiu de acest gen din sectorul 2, care simulează pagubele unui seism cu magnitudinea de 6,7 grade.

Conform scenariului, la ora 10.00 în zona Vrancea se produce un seism cu magnitudinea de 6,7 grade, urmat de doua replici, care provoacă distrugeri materiale și victime umane în țară și în Capitală.

La Primăria Sectorului 2 sunt rănite persoane, sediul este avariat, la fel și scările interioare, în timp ce izbucnește un incendiu la conducta cu alimentare de gaz și un altul produs de un scurt circuit la ultimul etaj al clădirii, care nu pot fi stinse cu mijloace proprii.

Vor participa reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii București-Ilfov”, Poliția Locală Sector 2, Crucea Roșie Sector 2, Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2, Asociația „Foișorul de Foc = Voluntariat și Parteneriat pentru Viață”, Echipa de Căutare – Salvare Urbană, S.C. Supercom SA, Distrigaz Sud Rețele, E-Distribuție Muntenia, Apa Nova.

Cookies