O rudă a victimelor accidentului provocat Șerban Huidu a depus plângere la CEDO

de:
31 iul. 2013
1 Afișari
O rudă a victimelor accidentului provocat Șerban Huidu a depus plângere la CEDO

Elena Balog, al cărei soţ a murit în accidentul rutier provocat de Şerban Huidu, a depus plângere împotriva fostului realizator TV la CEDO. Femeia nu este de acord cu soluţia dată de Curtea de Apel Braşov, prin are Huidu a primit patru ani de închisoare cu suspendare. Balog consideră că realizatorul radio ar trebui să se afle în spatele gratiilor pentru faptele sale. În plus, nici despăgubirile acordate de Instanţă nu au mulţumit familiile victimelor.

În urmă cu o săptămână, tatăul lui Șerban Huidu a fost atacat de un client al restaurantului pe care îl deține.

Magistraţii de la Curtea de Apel au decis ca soţia lui Ştefan Lungu Balog să primească daune morale de 120.000 de euro şi materiale de 5.500 de lei, reprezentând cheltuieli cu înmormântarea şi 5.000 de euro reprezentând contravaloarea autoturismului Dacia Logan distrus în accident. Totodată, fiul lui Ştefan Lungu Balog a obţinut în instanţă daune morale în valoare de 120.000 de euro .

Şerban Huidu a fost judecat în mai 2012 pentru pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morţi produs în octombrie 2011. Atunci şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balog.

Totuși, Șerban Huidu are și un lucru de care să se bucure, având în vedere că afacerile sale merg foarte bine.  Firma lui Șerban Huidu a inregistrat profit și in ultimii cinci ani a castigat milioane de euro.

Cookies