Viceprimarul Tudor Ionescu, fostul amant al Oanei Zăvoranu, a DEMISIONAT din funcţie

de:
11 iul. 2016
1 Afișari
Viceprimarul Tudor Ionescu, fostul amant al Oanei Zăvoranu, a DEMISIONAT din funcţie

„Văzând campania mediatică declanşată împotriva mea pe considerente ce ţin exclusiv de sfera vieţii mele private, din urmă cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a demisiona din funcţia de viceprimar al municipiului Bucureşti”, anunţă Tudor Ionescu într-un comunicat de presă.

El menţionează că a câştigat această funcţie cu sprijinul colegilor săi din ALDE, cât şi al PSD, fiind ales pe lista ALDE a Consiliului General de către cetăţenii Bucureştiului şi ţine să le mulţumească tuturor.

„Ca liberal, cred atât în separarea sferei publice de cea privată, cât şi în faptul că judecata politică trebuie să aibă loc în zona politicului, luând în calcul exclusiv elemente de ordin politic. Un episod de viaţă privată din trecutul meu, o greşeală, un episod ce nu a devenit cunoscut decât prin indiscreţia altora şi care nu a produs niciun fel de prejudicii unor terţi, nu poate şi nu ar fi trebuit transformat într-un obstacol în calea unei cariere publice. Aceasta s-ar fi cuvenit a fi măsurată numai prin rezultatele ei publice. Nu cred că într-o societate liberă şi democratică cineva poate fi stigmatizat definitiv şi descalificat de la orice funcţie publică, din pricina unei întâmplări din sfera intimă. Am luat această decizie pentru că nu-mi doresc ca atacurile la persoana mea să afecteze echipa din care fac parte. ALDE este continuatorul liberalismului în România şi reprezintă viitorul întrucât, în ALDE, fiecare membru îşi poate construi viitorul. Depinde doar de el acest lucru. Voi demonstra de ceea ce sunt capabil prin proiectele pe care le voi realiza, iar cei ce doresc să mi se alăture, vor putea sa contribuie la materializarea lor„, continuă el.

Tudor Ionescu a fost ales săptămâna trecută în funcţia de viceprimar al Capitalei, la propunerea ALDE, cu 28 de voturi pentru şi 19 „împotrivă”.

CITEŞTE ŞI Tudy, noul viceprimar al Capitalei, CELEBRU în presa de scandal. A fost amantul Oanei Zăvoranu

Tomnita Florescu este consilier general din partea ALDE. Aceasta este de profesie arhitect, fiind profesor la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

CITEŞTE ŞI  Oana Zăvoranu a iniţiat o petiţie pentru demiterea lui Tudy, fostul AMANT, de la Primăria Capitalei

Cookies