ARHIVA B365

Viceprimarul Sectorului 2: „Stația de metrou Pipera reprezintă un PERICOL pentru călători”

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a solicitat ministrului Transporturilor, Lucian Șova, să demareze procedurile necesare pentru construirea unei căi de acces suplimentare a stației de metrou Pipera.

„Zona este foarte aglomerată şi, tranzitată zilnic de peste 65.000 de persoane. Este inadmisibil ca traficul pietonal să fie congestionat din cauza unei singure ieșiri a stației de metrou Pipera. Există riscuri pentru cetăţeni din cauza lipsei condițiilor de evacuare și a îngreunării accesului rapid al mașinilor de intervenție, în cazul producerii unui eveniment tragic”, a declarat Dan Cristian Popescu într-un comunicat remis la redacție. .

Viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu a cerut conducerii ISU București-Ilfov să demareze o serie de controale pentru identificarea şi prevenirea situațiilor de risc precum şi, pentru facilitarea condițiilor de evacuare a persoanelor și accesul rapid al mașinilor de intervenție în cazul producerii unui eveniment tragic în perimetrul respectiv.

„Nu trebuie să așteptăm să se întâmple o nenorocire pentru a ne ocupa de lucrurile cu adevărat importante pentru oameni. Cetățenii care plătesc impozite trebuie să beneficieze de o infrastructură sigură şi decentă”, a mai declarat viceprimarul Sectorului 2, acesta având în plan o nouă amenajare peisagistică la stația de metrou Pipera din nordul Capitalei. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button