Viceprimarul Raicu: Chiliman e puşculiţa PNL

de:
15 apr. 2011
0 Afișari
Viceprimarul Raicu: Chiliman e puşculiţa PNL

Viceprimarul Raicu consideră că întrebarea din sondaj „Sunteţi mulţumiţi de curăţenia din Bucureşti?” este necesară în condiţiile în care Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) intenţionează să reorganizeze acest serviciu la nivelul Capitalei şi are nevoie de acordul cetăţenilor.

„Bineînţeles că domnii Chiliman şi Antonescu nu doresc să se pună această întrebare pentru că dânşii derulează o afacere în domeniu, în sectorul 1, de jumătate de miliard de euro. Nu degeaba domnul Chiliman este supranumit puşculiţa PNL”, a declarat Raicu, citat de NewsIn.

Viceprimarul a mai precizat că reorganizarea este necesară în condiţiile în care România trebuie să implementeze, în urma directivelor europene, o serie de măsuri legate de reciclarea gunoaielor, până în 2013. „Firmele de salubrizare sunt proprietarele gunoiului. Cum să intervină primăria în acest proces? Este clar că trebuie reorganizat domeniul astfel încât primăria să aibă pârghiile necesare pentru a interveni în reciclarea gunoiului”, a motivat Raicu.

Referendumul pe Legea Capitalei urmează să se desfăşoare pe data de 19 iunie, bucureştenii având de răspuns la şapte întrebări.

Cookies