Viceprimarul Dan Cristian Popescu anunță că în sectorul 2, școala vine acasă

de:
06 mai 2020
0 Afișari
Viceprimarul Dan Cristian Popescu anunță că în sectorul 2, școala vine acasă

„Am semnat un parteneriat cu Telekom România Communications, prin care toți elevii din sectorul 2 vor avea acces gratuit la Platforma Educațională pentru e-Learning și Managementul Școlarității-Adservio.

Prin acest serviciu, elevii vor avea acces la platforma de management educațional Adservio și la internet 4G. Elevii din sectorul 2 vor beneficia în mod gratuit de 45.000 de conturi de acces în platformă și de 45.000 de sim-uri de internet pentru cei care nu au acces on-line.

De asemenea, 45.000 de conturi sunt destinate părinților și peste 3.000 de conturi sunt dedicate cadrelor didactice și personalului auxiliar”, anunță Dan Cristian Popescu.

Un mare plus al platformei este dat de accesibilitatea ei: fiecare utilizator primește un cont unic, se poate accesa de pe orice dispozitiv cu acces la internet, iar profesorii, elevii și părinții au acces la toate informațiile în timp real.

Cu o istorie de 11 ani de activitate, platforma Adservio se ocupă de managementul on-line școlar și conectează toate persoanele și instituțiile implicate în actul de educație. Telekom, prin Platforma Adservio, vine în întâmpinarea nevoilor educaționale din această perioadă și facilitează școala de la distanță.

Cookies