PDL iniţiază anchete la Administraţia Străzilor, ALPAB şi la Direcţia de Transporturi a Primăriei Capitalei

de:
11 dec. 2011
2 Afișari
PDL iniţiază anchete la Administraţia Străzilor, ALPAB şi la Direcţia de Transporturi a Primăriei Capitalei

Potrivit lui Mircea Raicu, instituţiile vizate de această anchetă sunt Administraţia Străzilor, ALPAB şi Direcţia de Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei.

„Oprescu a instaurat în Primăria Capitalei o adevărată mafie. Cei de acolo au un scop şi un singur talent: Să fure banii cetăţenilor Capitalei. PDL Bucureşti nu va tolera aceste practice. Vom sancţiona toate aceste lucrări făcute de mântuială care pun în pericol siguranţa cetăţenilor (…)”, a spus Raicu, citat de B1Tv.

Viceprimarul Capitalei a declarat că persoanele aflate în fruntea instituţiilor vizate de ancheta PDL Bucureşti au acumulat averi inexplicabile, având „misiunea clară de a strânge bani pentru Campania electorală a lui Sorin Oprescu”.

„Anunţăm decizia Consiliului General al Municipiului Bucureşti de a înfiinţa trei comisii de anchetă pentru a vedea pe ce s-au dus banii bucureştenilor, la Administraţia Străzilor, la Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement şi la Direcţia de Transporturi a Primăriei Capitalei. Cei trei directori din fruntea acestor instituţii sunt locotenenţii lui Sorin Oprescu (…) Alina Roman, Ioan Dedu, Radu Popa sunt trei dintre cei care spoliază zi de zi banii bucureştenilor, sunt oamenii care au acumulat averi inexplicabile. Pe aceşti oameni Sorin Oprescu i-a cauţionat şi îi sprijină. Alina Roman de la Administraţia Străzilor, Ioan Dedu de la Direcţia de Transporturi şi Radu Popa de la ALPAB au o misiune clară de a strânge bani pentru Campania electorală a lui Sorin Oprescu de anul viitor. Ei sunt finanţatorii primarului general, ei sunt finanţatorii campaniilor electorale ale USL de anul viitor”, a mai spus Mircea Raicu.

Cookies