Viceprimar nou la Sectorul 2

de:
06 iul. 2012
0 Afișari
Viceprimar nou la Sectorul 2

Mihai Mugur Toader a fost consilier local PSD la Sectorul 2 în ultimele două mandate, între 2004-2012.

Noul viceprimar şi-a preluat funcţia, dar deocamdată nu a intrat efectiv „în pâine”. „Noul vice citeşte acum legislaţia, regulamentul de organizare şi funcţionare a administraţiei publice locale pentru a se pune la punct cu toate aspectele. Săptămâna viitoare vom evalua împreună proiectele prioritare ale Sectorului 2”, a declarat primarul Neculai Onţanu care a precizat că pe lista de priorităţi a administraţiei locale, din acest an, se află programul de reabilitare termică a unui număr de 16.000 de apartamenteîncheierea programului de extindere a reţelelor de apă şi canalizare, demarate în cartierul Steaua Roşie-Petricani, alături de finalizarea lucrărilor de infrastructură rutieră în această zonă, plus continuarea proiectului de construcţie a celui mai mare cartier de locuinţe ANL din ţară în str. Fabrica de Glucoză. Citeşte aici detalii despre proiectul de 1.400 de locuinţe pentru tineri.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, disponibilă pe site-ul Primăriei Sectorului 2, viceprimarul Toader a moştenit un sfert dintr-un teren agricol în suprafaţă de aproape opt hectare în comuna Corbi din judeţul Argeş şi încă 1,3 hectare dintr-un teren intravilan în aceeaşi localitate cu o cotă parte de 25% dintr-o casă de vacanţă.

Vicele USL susţine că are un autoturism Dacia din 1998 şi tablouri, icoane şi bijuterii estimate la circa 8.000 de euro, strânse din anul 1987. Conform declaraţiei de avere, Toader datorează 30.000 de euro unei persoane fizice, veniturile anuale realizate împreună cu soţia fiind în sumă totală de 36.000 de lei.

Cookies