BAZAR

Viceprim-ministrul Paul Stănescu (PSD): Cred că ar trebui să dispară gardurile la Casa Poporului

Viceprim-ministrul Paul Stănescu (PSD), ministru al Dezvoltării Regionale, a declarat, joi, la Slatina, că gardul din jurul Parlamentului ar trebui să dispară.

„Mi se pare chiar o idee minunată ca la Casa Poporului să avem o coloană a infinitului, cred că ar trebui să dispară gardurile, ar trebui să dispară multe lucruri de acolo, cred că într-un complex putem să avem un simbol care să ne reprezinte”, a declarat Stănescu, joi, prezent la un vernisaj găzduit de Muzeul Judeţean Olt.

Demolarea zidului de beton din jurul Parlamentului şi tranformarea peluzei într-o zonă de relaxare şi punct de atracţie turistică a fost dezbătută de clasa politică încă din anul 2007. Problema securităţii Parlamentului şi cea a fondurilor necesare lucrării de demolare şi reamenajare a spaţiului au fost principalele bariere în calea demolării gardului.

Fostul premier Adrian Năstase (PSD), fostul ministru Elena Udrea (PD-L), trei foşti preşedinţi ai Camerei Deputaţilor – Roberta Anastase (PD-L), Bogdan Olteanu (PNL) şi Valeriu Zgonea (PSD) – şi fostul preşedinte al Senatului, Mircea Geoană (PSD), se numără printre cei care s-au implicat în dezbaterile pe acest subiect. Detalii, pe Mediafax. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Poti citi si:
Close
Back to top button