ARHIVA B365

Vicepreşedintele PNL, Daniel Chiţoiu: Îl susţin pe Tăriceanu la şefia PNL

El a precizat că va candida la o funcţie de conducere cu ocazia congresului extraordinar al PNL, precizând că deocamdată nu ia în calcul să candideze pentru poziţia de preşedinte, scrie mediafax.ro.

Chiţoiu a afirmat că l-ar vedea un candidat posibil la şefia PNL pe Călin Popescu Tăriceanu, iar conform Statutului PNL va fi creată posibilitatea ca acesta să devină membru simplu şi să poată candida la Congres.

Totuşi, el a menţionat că, în privinţa unei posibile refaceri a USL, decizia ar trebui să aparţină Congresului PNL.

„Congresul trebuie să stabilescă direcţia partidului, orientarea politică a partidului, nu noi din vârful partidului. În momentul în care facem campanie electorală (pentru Congresul PNL, n.r.) vedem filialele partidului ce îşi doresc de la PNL, să meargă singuri, să meargă cu partidele de dreapta, cu Traian Băsescu în frunte, să mergem cu refacerea USL, să revenim la guvernare. Deci trebuie să spună aleşii locali, filialele, delegaţiile permanente la nivelul acestora”, a susţinut Chiţoiu.

În ceea ce priveşte posibila sa excludere din partid, vicepreşedintele PNL a afirmat că, dacă se ajunge la un astfel de gest, partidul va avea de pierdut.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button