Viața lui Nicușor Dan se rezumă la 12 ore petrecute în Primărie. „Nu mi-am pus problema să obțin certificatul verde”

07 nov. 2021
548 Afișari
Viața lui Nicușor Dan se rezumă la 12 ore petrecute în Primărie. „Nu mi-am pus problema să obțin certificatul verde”
Viața lui Nicușor Dan se rezumă la 12 ore petrecute în Primărie. „Nu mi-am pus problema să obțin certificatul verde”

Nicușor Dan a declarat că nu are timp să-și scoată certificat verde deoarece petrece 12 ore în sediul primăriei, în condițiile în care edilul nu este vaccinat și după ce au trecut 6 luni de la primul test pozitiv.„Nu mi-am pus problema să obțin certificatul verde”, a declarat Primarul General al Capitalei, invitat în emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

Viața lui Nicușor Dan se rezumă la 12 ore petrecute în Primărie. „Nu mi-am pus problema să obțin certificatul verde”, a declarat edilul. Primarul General al Capitalei a evitat să spună dacă este pro sau contra vaccinului.

Viața lui Nicușor Dan se rezumă la 12 ore petrecute în Primărie

Toți bucureștenii se întreabă când ar urma să se vaccineze și Primarul Capitalei. Nicușor Dan este de părere că oamenii nu ar avea de ce să devină reticenți și să nu se vaccineze, așa cum face el.

„Oamenii nu-și aleg un primar care să le fie model, ci unul care să rezolve problema căldurii și apei calde, problema traficului, poluării aerului, mediului de afaceri, problema locurilor de muncă”, a declarat edilul, duminică, în emisiunea de la digi24.

Moderatorii emisiunii l-au întrebat pe primar dacă are certificat verde, iar Dan a spus că nu are și nu a fost interesat să-l obțină (nici măcar atunci când se încadra în cele 180 de zile care dovedeau trecerea prin boală), deoarece nu are timp. Noi știm că un certificat verde îl obții din 2 pași și 3 mișcări, dovada aici: Cum îți descarci certificatul verde COVID. Toți pașii ce trebuie urmați | VIDEO.

„Nu mi-am pus problema să obțin certificat verde, viața mea înseamnă să mă trezesc de dimineață și să stau de la 9 la 21 în primărie.”, a declarat Nicușor Dan, potrivit sursei citate.

Primarul Capitalei nu are nevoie de certificat deoarece lucrează acolo

Edilul a fost întrebat de moderatorii emisiunii dacă le poate explica bucureștenilor care ajung în instituția condusă de el, de ce ei au nevoie de acest document ca să pășească în Primăria Capitalei, iar el nu are nevoie, Nicușor Dan a replicat că explicația trebuie să o dea Parlamentul României.

Recomandăm și:

Nicușor Dan a declarat în cadrul emisiunii că Primăria Capitalei nu are o evidență a procentului de angajați vaccinați; edilul nu a cerut vreodată astfel de date.

După ce a ezitat de mai multe ori să răspundă la întrebarea legată de vaccinare, Dan a spus că nu îi este frică de vaccin, dar înainte să se vaccineze trebuie să-și facă mai multe analize.

„Am spus că mă voi vaccina după un set de analize pe care nu am apucat să-l fac.”, a declarat edilul.

Cookies