Viața copilului rănit la Primăria Capitalei, pusă în pericol. Băiețelul se află în stare gravă

22 aug. 2022
10636 Afișari
Viața copilului rănit la Primăria Capitalei, pusă în pericol. Băiețelul se află în stare gravă
FOTO: sursa: Antena 3, în momentul în care copilul a fost preluat de salvare

Copilul rănit luni de o statuetă din Primăria Capitalei – o coloană decorativă neprotejată – care a căzut peste el, se află în stare gravă, a informat Digi24.

Medicii au transmis că băiețelul se află la terapie intensivă, iar starea sa este gravă. Copilul este internat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Un băiețel de 7 ani a fost accidentat luni după-amiază în Primăria Capitalei, după ce s-a urcat pe o coloană decorativă din holul de la intrarea în instituție, iar aceasta a căzut peste el, a transmis instituția.

Din imaginile surprinse de un martor și publicate de Antena 3, coloana pare a fi din beton masiv și măsoară în jur de 2 metri, iar singurul element de susținere pare a fi un cablu interior.

Copilul era însoțit de tatăl său, care venise la primărie pentru rezolvarea unei probleme.

La intervenția angajaților PMB, el a fost preluat în mai puțin de 5 minute de o ambulanță, fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, a transmis într-un comunicat de presă Primăria Capitalei.

La momentul urcării în ambulanță, copilul era conștient. Reprezentanții Primăriei Capitalei au luat legătura cu spitalul, obținând confirmarea faptului că victima accidentului se află în grija medicilor din spital.

În holul unde a avut loc accidentul există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse acolo începând cu anul 2016. Pentru elucidarea împrejurărilor accidentului va fi făcută o anchetă administrativă în cadrul Primăriei Capitalei, în paralel cu ancheta deja demarată de poliție.

Îți mai recomandăm și:

Cookies