BAZAR

VH2 lanseaza un nou videoclip dar si un nou album

Albumul va vedea lumina reflectoarelor oficial la jumatatea lunii noiembrie in Garajul Europa FM si va purta numele de VH2 – 3!

Pe VH2 ii puteti vedea live joia aceasta unde vor prezenta multe piese de pe noul album, mai exact, pe 24 octombrie in Hard Rock Cafe, de la ora 21:00.

VH2 este o trupa romaneasca de pop/ rock infiintata de Gabriel Cotabita in 2002 alaturi de Mihai Pocorschi, ambii, nume grele ale scenei muzicale romanesti. Dupa ce au cantat impreuna in trupa Holograf, celor doi li s-a parut cumva firesc sa infiinteze o noua trupa care sa ii ajute sa revina cat mai repede in lumina reflectoarelor dupa o lunga perioada de liniste. Numele formatiei VH2 vine de la „Vechiul Holograf” si este si o aluzie la postul de muzica VH1. Alaturi de instrumentisti de exceptie, trupa a scos in 9 ani de la infiintare 3 albume care s-au bucurat de un succes incredibil la public: „Greatest Hits”, „Daca n-ai iubi”, si „2” care a si primit premiul pentru
cel mai bun album al anului 2011 din partea Radio Romania Actualitati.

Vino la Hard Rock Cafe pe 24 octombrie sa asculti hituri precum: „Trece vremea”, „Mai stai”, „Daca n-ai iubi”, „Follow me” sau „Imposibilia uitare”!

Biletele pentru concertul Bestmusic cu VH2 din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe.

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa si 70 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @home – platesti cu cardul online sau cu Paypal), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va
rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeaua ta, prin aplicatia Seenow, numai peSamsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button