Vezi unde se vând brazi de Crăciun în Sectorul 6

de:
10 dec. 2010
334 Afișari
Vezi unde se vând brazi de Crăciun în Sectorul 6

”Fiecare piaţă din Sectorul 6 va avea, începând de astăzi, 10 decembrie 2010, între 4 şi 10 de locuri special amenajate pentru comercializarea brazilor de Crăciun. Locuitorii sectorului 6 vor putea opta pentru zona din care îşi vor alege brazii vizitând punctele de vânzare din apropierea pieţelor Drumul Taberei (lângă patinoar), Veteranilor, Gorjului (str. Cernişoara), Chilia Veche, Giuleşti, Valea Ialomiţei, Apusului, Autogara Militari”, se anunţă într-un comunicat al Primăriei Sectorului 6.

Actele pentru obţinerea autorizaţiei de comercializare a brazilor sunt următoarele:
1. Pentru brazii de import – certificatul de înmatriculare, CIF, copie dupa Cartea de identitate, act constitutiv cu codul CAEN -pentru comercializare produse lemnoase, factura şi avizul de însoţire a mărfii.
2. Pentru brazii din producţia internă – aceleaşi documente ca şi pentru brazii de import, plus autorizaţie de mediu şi autorizaţie de defrişare a mediului de la Ocolul Silvic.

Taxele pentru obţinerea autorizaţiei de comercializare a brazilor se plătesc la sediul Administraţiei Pieţelor Sector 6, din Str. Crângaşi nr. 29, Complex Comercial Galeriile Crângaşi, etajul 1.

Cookies