Vezi de ce merită să cumperi un tracker prin GPS

de:
01 oct. 2019
2 Afișari
Vezi de ce merită să cumperi un tracker prin GPS

Pentru oameni si bunuri mobile

Una dintre principalele griji ale unui parinte este legata de siguranta propriilor copii, iar un asemenea dispozitiv este ideal pentru ca ofera locatia celor dragi in timp real si foarte precis. Cu alte cuvinte, poti afla imediat unde se afla copiii, batranii sau orice persoana apropiata, pentru mai multa liniste. Aceeasi este situatia si cu bunuri mobile precum masini, motociclete, biciclete, scutere, barci si nu numai. Dispozitivele sunt foarte eficiente si ideale in mai multe contexte, astfel ca isi pot dovedi utilitatea chiar si de la prima folosire.

Sub diferite forme

Un asemenea gadget este disponibil sub mai multe forme, astfel ca il vei putea alege pe cel care se pliaza cel mai bine nevoilor tale. Pentru copii si batrani este ideal un gps tracker sub forma de ceas pentru ca este comod si usor de purtat, iar nimic nu este mai simplu decat inserarea unei cartele SIM pentru o determinare precisa a pozitiei. In cazul masinilor sau a altor bunuri mobile exista, din nou, cateva variante adecvate, iar acestea dispun, de regula, de o carcasa metalica, rezistenta chiar si la conditii mai putin prietenoase si se ataseaza in diferite locuri.

Compatibil cu diferite device-uri

Important este ca aceste dispozitive sunt compatibile cu mai multe device-uri, de cele mai multe ori fiind utilizate in combinatie cu un telefon sau o tableta, asa ca e foarte comod sa determini instant pozitia celor dragi sau a propriei masini. Nu se pune problema compatibilitatii in ziua de azi cand pe piata sunt disponibile nenumarate optiuni din care sa se aleaga.

Usor de folosit

Foarte important este si faptul ca aceste gadget-uri sunt foarte usor de folosit, asa ca nimeni nu are nevoie de o experienta deosebita in acest sens. Device-urile sunt intuitive si in numai cateva secunde sunt setate si pregatite pentru a fi folosite, simplu si rapid. Cu alte cuvinte, un astfel de produs este potrivit chiar si pentru cei care nu sunt asi in ale tehnologiei.

Locatia precisa

Bineinteles, unul dintre cele mai mari plusuri este reprezentat de faptul ca un gps tracker poate termina locatia precisa, eroarea maxima acceptata fiind de numai cativa metri. Asadar, afli instant unde se afla copilul tau si care este traseul pe care l-a urmat de la scoala si pana acasa, iar pentru o masina exista multe alte informatii utile. Firmele care detin flote auto, dar si cele de inchirieri de masini se bazeaza adesea pe asemenea dispozitive pentru ca sunt foarte practice.

Setarea unui perimetru

Se poate seta un perimetru care daca este depasit sa fie emisa o alerta automata, fapt care este foarte util. In acelasi timp, si daca se depaseste viteza de deplasare impusa pot fi luate masuri imediat, astfel ca un gps tracker aduce mai multa siguranta, dar si mai putin stres. Poti sta fara griji stiind ca proprii copii pot fi monitorizati, la fel si parintii care au nevoie de asistenta, iar bunurile mobile furate pot fi descoperite imediat. Utilitatea unui asemenea device este clara, asa ca trebuie doar sa il alegi pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor tale si bugetului alocat.

Cookies