Vești nu prea bune de la meteorologi. Vremea se răcește în aproape toată țara

07 nov. 2021
304 Afișari
Vești nu prea bune de la meteorologi. Vremea se răcește în aproape toată țara
Vești nu prea bune de la meteorologi. Vremea se răcește în aproape toată țara

Meteorologii nu aduc vești tocmai bune. În zilele ce urmează, vremea începe să se răcească simțitor aproape în toată România. Ce temperaturi vom avea în Capitală.

Vești nu prea bune de la meteorologi. Vremea se răcește în aproape toată țara. Începând de duminică, norii își fac apariția.

Vești nu prea bune de la meteorologi

Duminică, 7 noiembrie, în vestul și în nordul țării, cerul va fi noros. Local și temporar vor apărea ploile, iar izolat (pe suprafețe mici), cantitățile de apă înregistrate vor depăși 10 l/mp. În restul României, înnorările vor apărea temporar, iar precipitațiile vor fi prezente pe suprafețe restrânse, în centru.

Recomandăm și: Un val de aer polar se așterne peste România. Ne așteaptă temperaturi negative și ninsori, spune Elena Mateescu de la ANM

În regiunile din vestul, nordul, centrul țării și la munte, local, vor apărea ploile. Vântul va fi prezent și va sufla slab și moderat. Intensificări temporare ale vântului vor exista la altitudini mari. Temperaturile maxime de astăzi se încadrează între 11 și 18 grade Celsius. Dimineața, izolat, poate apărea ceața și burnița.

Vremea se răcește în aproape toată țara

Norii își fac apariția și în București, iar cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla în Capitală slab până la moderat. Valorile maxime la orele amiezii vor fi de 16 – 18 grade Celsius.

La munte, în masivele din vest și nord, înnorările vor persista. Temporar vor apărea și precipitațiile, iar local, pe suprafețe mici, cantitățile de apă vor depăși 10 – 15 l/mp. Cerul se menține temporar noros în restul zonei montane. Vântul înregistrează intensificări temporare, viteze mai mari urmând să fie pe crestele montane.

Recomandăm și: Pe lângă plopul realmente fără soț. E-n mijlocul trotuarului de pe Calea 13 Septembrie din București, a supraviețuit demolării cartierului Uranus și spune drama celor strămutați

Valorile termice maxime se vor încadra între 11 și 19 grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între 1 și 12 grade Celsius.

Luni, 8 noiembrie 2021, se încălzește în sud și sud-estul țării. În restul României se vor înregistra temperaturi normale pentru această dată din calendar.

Cookies