Vești importante de trafic pentru șoferii din București. Se închide circulația pe breteaua de la Pasajul Băneasa până la final de septembrie

16 aug. 2021
619 Afișari
Vești importante de trafic pentru șoferii din București. Se închide circulația pe breteaua de la Pasajul Băneasa până la final de septembrie
Vești importante pentru șoferii din București. Se închide circulația pe breteaua Pasajului Băneasa, pentru a se efectua lucrările de modernizare. Sursa foto: Ferrobeton

Schimbări importante în traficul Bucureștiului. Astfel, pasajul Băneasa va suferi o serie de lucrări de refacere a sistemului rutier pe breteaua sa. Aceste lucrări ar urma să se termine pe data de 25 septembrie 2021.

Atenție, șoferi bucureșteni. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat faptul că, începând de luni, 16 august, autoritățile vor da startul lucrărilor de refacere a sistemului rutier al bretelei de la Pasajul Băneasa.

Ar urma ca lucrările de refacere a sistemului rutier să se desfășoare între Bulevardul Ion Ionescu de la Brad şi strada Studina. Prin urmare, traficul rutier din zonă va fi deviat pe mai multe trasee alternative, ce vor fi semnalate corespunzător începând cu data de 16 august, potrivit CNAIR.

Potrivit Companei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, se estimează că lucrările la această bretea a Pasajului Băneasa vor fi încheiate în jurul datei de 25 septembrie 2021.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Naţionale.

Breteaua de la Pasajul Băneasa a mai întâmpinat probleme în această vară

Lucrările ce se vor demara luni dimineață nu sunt singurele de acest gen din ultimul an. Din cauza unor tasări apărute la Breteaua Pasajului Aerogării – Băneasa, cuprinse între intersecția DN 1 cu Bd. Ion Ionescu de la Brad și Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, începând cu data de 14.07.2021, în intervalul orar 23:00 – 06:00, pe o perioadă de aproximativ 10 zile, au fost închise ambele benzi de circulație pentru lucrări de punere în siguranță – refacerea structurii – pe o porțiune de aproximativ 100m. Incepând cu data de 15 iulie, ora 06:00 a fost redeschisă banda 1 de circulație, conform unui comunicat transmis de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

La acea vreme autoritățile luaseră în calcul închiderea totală a circulației în cazul în care investigațiile efectuate de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri București în noaptea de 14.07.2021 ar fi concluzionat drept extrem de necesare lucrările de reparații în cel mai scurt timp.

 

Cookies