Vești bune pentru cei care vor să meargă în Turcia și Grecia! Ce trenuri introduce CFR

de:
08 iun. 2019
0 Afișari
Vești bune pentru cei care vor să meargă în Turcia și Grecia! Ce trenuri introduce CFR

“Este vorba de o ofertă estivală de călătorie a CFR Călători, care se va desfăşura în perioada 7 iunie – 7 octombrie. Practic, trenurile vor lega Bucureştiul de trei mari destinaţii turistice. Vorbim, în ordine, de Sofia, de Istanbul şi de Salonic. Trenurile de Salonic vor circula o dată pe săptămână, cu plecare din Capitală în cursul zilei de vineri, la ora 12:40, şi sosire la Salonic sâmbăta, la ora 6:59, plecarea din Salonic făcându-se duminica, la ora 23:19, cu sosire în Bucureşti luni la ora 18:55. Acesta este un serviciu săptămânal, deoarece s-a constatat că nivelul de interes este în special în această perioadă de sfârşit de săptămână”, a declarat, pentru AGERPRES, directorul de comunicare al companiei, Adrian Vlaicu.

Potrivit acestuia, trenul spre Sofia va circula zilnic, cu plecare din Bucureşti Nord la ora 12:40 şi sosire la ora 22:20. Din Sofia, plecarea este programată la ora 8:55, iar sosirea în capitala României este la ora 18:55.

Trenul de Turcia va circula zilnic şi va pleca din Bucureşti la ora 12:40, cu sosire în staţia Halkali la ora 7:40. Returul se va face la ora 21:40 din Halkali, cu sosire în Gara de Nord a doua zi, la ora 18:55.

″Între Halkali şi fosta gară Sirkeci din centrul oraşului Istanbul transferul se face cu un autobuz pus la dispoziţie de calea ferată turcă, fără plata unei taxe suplimentare, în baza biletului de tren, după un orar stabilit în funcţie de sosirea trenului de la Bucureşti şi plecarea acestuia. Astfel, plecarea din Halkali este prevăzută la ora 8:00 dimineaţa, sosire în Istanbul la ora 9:00, în gara Sirkeci, şi plecarea din Istanbul spre gara Sirkeci la ora 20:00 şi sosirea la Halkali la ora 21:00, după care urmează îmbarcarea în tren şi plecarea către Bucureşti”, a explicat Adrian Vlaicu.

Cookies