Vești bune pentru bucureștenii din Sectorul 2 care s-au înscris la Rabla Local și sunt pe lista AFM. A fost prelungit programul pentru depunerea dosarelor la Primărie

01 nov. 2023
3856 Afișari
Vești bune pentru bucureștenii din Sectorul 2 care s-au înscris la Rabla Local și sunt pe lista AFM. A fost prelungit programul pentru depunerea dosarelor la Primărie
Vești bune pentru bucureștenii din Sectorul 2 care s-au înscris la Rabla Local și sunt pe lista AFM. A fost prelungit programul pentru depunerea dosarelor la Primărie. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 a anunțat că documentele pentru programul „Rabla Local” se pot depune până pe data de 15 noiembrie 2023. Bucureștenii trebuie să fie deja înscriși în program.

Documentele pot fi depuse atât fizic, cât și online

PS2 i-a informat pe bucureșteni, prin intermediul paginii de Facebook, că perioada de depunere a documentelor justificative pentru Rabla Local s-a prelungit până pe data de 15 noiembrie 2023.

Astfel, cei care s-au înscris deja pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), şi care figurează cu maşina pe lista celor 1.078 de autovehicule uzate înscrise în Sectorul 2, mai au la dispoziţie două săptămâni în plus pentru a-şi depune dosarul la Primăria Sectorului 2!”, a transmis PS2.

Persoanele înscrise în program primesc 3.000 de lei în schimbul mașinii uzate.

Documentele pot fi depuse fizic, la registratura PS2 din Str. Chiristigiilor nr. 11-13 sau online la adresa de e-mail [email protected].

Programul Rabla Local este esenţial pentru eliberarea Sectorul 2 de maşinile abandonate. Aceste maşini uzate ocupă inutil spațiul public și locurile de parcare, iar în unele cazuri sunt adevărate focare de infecție”, a adăugat Primăria.

Ce avantaje au șoferii care își dau mașinile vechi la casat

Avantajele pe care le au persoanele care își înscriu mașinile mai vechi de 15 ani în program sunt următoarele:

  • Primesc 3.000 de lei în schimbul predării rablei, pe care îi pot folosi așa cum își doresc, nu sunt obligați să își cumpere o mașină nouă.
  • Evită amenda din partea Poliţiei Locale Sector 2. După terminarea sesiunii de înscriere în programul Rabla Local, Poliția Locală Sector 2 va aplica prevederile Legii nr. 421/2002, procedând la ridicarea vehiculelor abandonate precum și sancționarea proprietarilor cu amendă de la 1.000-2.000 lei.

Primăria Sectorului 2 a transmis în luna septembrie că are alocate fondurile necesare pentru casarea a 3.000 de vehicule uzate și îi îndeamnă pe bucureșteni să se înscrie cu încredere, pentru că vor primi banii.

Te-ar putea interesa și:

Cookies