Vești bune pentru bucureșteni! Termoenergetica începe probele la cald pentru furnizarea căldurii

21 oct. 2020
21 Afișari
Vești bune pentru bucureșteni! Termoenergetica începe probele la cald pentru furnizarea căldurii

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă că, în cursul zilei de miercuri, încep probele la cald în Capitală, având în vedere temperaturile în scădere înregistrate zilele trecute.

Conform unui comunicat transmis de companie, furnizarea agentului termic pentru încălzire se realizează în momentul în care temperaturile medii se încadrează în limitele prevăzute de prevederile art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16.05.2018, respectiv după „înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20,00- 06,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici”.

Termoenergetica a menţionat că acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor.

„Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire. Vă reamintim că instituţia noastră a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru”, precizează sursa citată.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura CMTEB, din str. Cavafii Vechi, nr. 15, la secţiile de termoficare de sector sau prin e-mail, la adresa [email protected].

Compania precizează că dispeceratele sale şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.

Cookies