FIT CITY

VEŞTI BUNE despre Cătălin Ilniţchi, fotograful rănit în #Colectiv: E în afara oricărui pericol. FOTO

Catalin Ilnitchi a fost internat iniţial la Spitalul Floreasca, însă a fost transferat apoi la o unitate medicala din Israel. Tanarul a suferit mai multe interventii chirurgicale, rezultatul acestora fiind bun, dupa cum a anuntat mama lui Catalin, potrivit fresh24.ro.

„Dragi prieteni, a sosit mult asteptatul moment al anuntului despre imbunatatirea starii de sanatate a fiului meu Catalin Ilnitchi. Dupa o lunga asteptare a evolutiei in pozitiv , acum va pot spune ca se afla in afara pericolului. Rezultatul interventiilor chirurgicale este bun si toate ranile se prezinta in limitele asteptate. Arsurile cailor respiratorii si infectia pulmonara au fost rezolvate.

De cateva zile a inceput sa vorbeasca, sa mearga si a inceput deja si recupararea cu toate ca este inca la terapie intensiva a sectiei de arsuri.

Multumiri din suflet:

-medicilor si personalului medical de la Smurd, Spitalul Floreasca si Spitalul Tel Hashomer pt dovada de inalt profesionalism si caldura umana ;
-Fundatiei Intermedica, Regina Maria, conducerii spitalului Tel Hashomer, prietenilor Toma Razvan si Panes Razvan si nu in ultimul rand donatorului inca anonim care au facut posibil transferul la renumita unitate spitaliceasca din Israel;
-membrilor trupelor Blue Motors, JASP Band si Undercover , Restaurantului Orhideea , organizatorilor si publicului Concertului caritabil „Daruieste , pentru viata”;
-initiatorului si fotografilor implicati in proiectul expozitie foto caritabila – Catalin Ilnitchi#Colectiv „De la fotograf la fotograf, de la om la om”;
-Autoritatilor diplomatice si consulare pt prompta interventie;
-tuturor celor care au facut donatii publice, private si anonime.

Cu aceasta ocazie aduc cele mai sincere si calduroase multumiri tuturor celor care au fost si sunt in continuarie alaturi de noi, in tot acest timp, in aceasta grea si dureroasa incercare, cu gandul, sufleteste, financiar si material. Imi cer scuze anticipat pt eventuale omisiuni si promit ca voi reveni cu completari.

Cela mai bune urari de sanatate tuturor!”, a scris pe Facebook mama lui Catalin Ilnitchi, care a postat si o poza cu fiul ei, aflat in recuperare.

In urma tragediei din Colectiv, 60 de persoane si-au pierdut viata şi aproximativ 180 de persoane au fost rănite, din care circa 130 au suferit răni grave.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button