ÎN BUCUREȘTI

Vești bune! Când se redeschide Therme București

Încă mai aveți timp să vă pregătiți costumele de baie. Când se redeschide Therme București, anunțul mult așteptat de români.

Vești bune! Când se redeschide Therme București

Luni, 7 iunie 2021, se redeschide Therme București. Locația a fost închisă luni de zile din cauza măsurilor impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID-19.

„Este momentul pentru reconectare, relaxare, reîncărcare. În ultimul an am fost nevoiți să ne deconectăm de la ceea ce contează cu adevărat. Însă acum, mai mult ca oricând, este momentul să ne reconectam cu noi, cu natura, cu oamenii din jurul nostru. Te așteptam din nou în același loc uimitor. Te invitam să  experimentezi viitorul wellbeing-ului”, au anunțat, vineri, 4 iunie, reprezentanții Therme.

De asemenea, reprezentanții au anunțat că prețul biletelor a fost actualizat. Lista cu noile tarife poate fi găsită AICI.

Intrarea la Therme, cu anumite condiții

Complexul va funcționa la 70% din capacitate, ceea ce înseamnă că vor intra simultan maximum 3.000 de persoane, la intrare se va completa un chestionar epidemiologic și se va măsura temperatura, iar masca de protecție va fi purtată obligatoriu până la zona de piscine.

Din momentul în care se ajunge la piscine, fiecare este liber să decidă dacă mai poartă masca de protecție sau nu. Toate saunele vor fi deschise, doar că vor intra mai puține persoane, iar locurile vor fi marcate corespunzător.

Sunt primiți atât cei vaccinați, cât și cei nevaccinați, fără testare COVID-19 sau buletin care să ateste că au trecut prin boală.

„Conform normelor publicate și a măsurilor recomandate în vigoare, accesul în Therme va fi permis tuturor persoanelor, atata timp cat în urma triajului epidemiologic aceștia întrunesc condițiile impuse de autorități (temperatura mai mică de 37,3 grade Celsius și istoric epidemiologic corespunzător). Pentru triajul epidemiologic Therme București a instalat în fața corpului de acces un pavilion dedicat în acest sens, unde clienții vor completa chestionarul specific și unde le va fi măsurată temperatura. Accesul vizitatorilor Therme se va realiza în limita locurilor disponibile și a capacitătii reduse impuse de normele în vigoare și cu respectarea regulilor de distanțare”, au transmis reprezentanții Therme București.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button