BAZAR

Veste proastă pentru elevii care chiulesc de la ore

Ajutorul financiar alocat elevilor de liceu prin programul „Banii de liceul”, este în valoare de 180 lei pe lună, şi se acordă numai elevilor al căror familii au un venit lunar per membru de maxim 150 lei. Însă o condiţie suplimentară pe care trebuie să o îndeplinească viitorii beneficiari, este legată de absenteism.

Elevii nu trebuie să aibă absenţe în catalog. Conform legislaţiei în vigoare şi în acest an şcolar 2013 -2014, Ministerul Educaţiei Naţionale, va continua derularea Programului naţional de protecţie socială „Bani de liceu”, scrie realitatea.net.

Potrivit calendarului de desfăşurare a programului respectiv, în prezent ne aflăm în perioada de derulare a anchetelor sociale şi evaluare de către comisii a eligibilităţii dosarelor depuse.

Afişarea listelor cu beneficiarii fiind rezervată pentru ziua de 28 octombrie. Iar dacă printre cei care au depus dosare pentru obţinerea acestor bani, sunt şi nemulţumiţi, aceştia au posibilitatea de a depune o contestaţie în intervalul de timp 28 octombrie – 2 noiembrie. Rezolvarea contestaţiilor fiind programată pentru perioada 2 – 6 noiembrie 2013.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button