ȘTIRI

Veste bună pentru abonații Orange: Serviciul prin care pot plăti facturi și trimite bani

Sunt multe bănci în România, dar dacă ne uităm la consumul de servicii bancare, credem că există cu adevărat spaţiu pe piaţă să aducem Orange Money, un serviciu prin care putem facilita două lucruri: transferul unor sume mici şi medii de bani şi plata facturilor”, a declarat Jean François Fallacher, directorul executiv al operatorului, pentru zf.ro. El nu a precizat care este numele băncii cu care va colabora Orange.

Potrivit datelor de pe piaţă, aproximativ 60% dintre români au un cont la bancă, iar un procent şi mai mic dintre ei au un card bancar.

Serviciul Orange Money va permite transferul unor sume între circa 10 şi 300 de lei, iar clienţii vor putea depune sau retrage bani în magazinele Orange şi ale unor parteneri. Orange va încasa un comision la fiecare transfer sau retragere a unei sume de bani. Serviciul Orange Money este deja lansat de grupul francez în mai multe pieţe emergente.

„Să fie clar, nu vrem să devenim o bancă, nu vom concura cu băncile, ci doar vom oferi un serviciu care va fi foarte la îndemână pentru clienţi”, a insistat el.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button