Veste bună: Michael Schumacher a fost conştient pe toată durata călătoriei în Franța și Elveția

de:
18 iun. 2014
0 Afișari
Veste bună: Michael Schumacher a fost conştient pe toată durata călătoriei în Franța și Elveția

Cotidianul Blick a reuşit să găsească serviciul de ambulanţă care a efectuat transportul, o societate cu sediul la Viege, în Haut-Valais (cantonul elveţian Valais), fief-ul lui Sepp Blatter, preşedintele FIFA, scrie romaniatv.net.

Responsabilul societăţii, Mathias Volken, a confirmat că s-a ocupat de transferul lui Schumacher, fără să facă alte precizări.

Deplasarea a fost organizată de familia şi personalul lui Michael Schumacher ca o operaţiune a serviciilor secrete, adaugă Blcik.

Societatea a primit contractul pentru aducerea unui bolnav la Grenoble, fără să ştie că este vorba de multiplul campion mondial de Formula 1, deoarece i-a fost furnizat un nume fals.

Angajaţii serviciului de ambulanţă care s-au ocupat de transport au fost obligaţi să-şi închidă telefoanele mobile, în timp ce au văzut faţa lui Schumacher, care a slăbit foarte mult în cursul celor 170 de zile de spitalizare la Grenoble, după gravul accident de schi suferit în decembrie 2013, la Meribel, în Alpii francezi, scrie ziarul.

Schumacher n-a vorbit, însă a comunicat cu cei din ambulanţă prin mişcări ale capului, în timpul celor 200 km de la Grenoble la Lausanne.

Familia lui ‘Schumi’, care locuieşte la Gland, în Elveţia, nu departe de Lausanne, a anunţat luni, spre surpriza generală, că septuplul campion al lumii a ieşit din coma în care a fost plasat după accident şi că a fost transferat la spitalul universitar din Lausanne, una dintre cele mai bune clinici elveţiene, la care lucrează mari specialişti în neurologie.

Cookies