Veste bună de la STB! Tramvaiele 32 revin pe traseul de bază, începând de miercuri

02 aug. 2022
1990 Afișari
Veste bună de la STB! Tramvaiele 32 revin pe traseul de bază, începând de miercuri
Veste bună de la STB! Tramvaiele 32 revin pe traseul de bază, începând de miercuri. Sursa foto: ratb.stfp.net

STB anunță că, începând de miercuri, tramvaiele 32 revin pe traseul de bază. Apa Nova a finalizat lucrările de pe Șoseaua Alexandriei.

STB: Tramvaiele 32 revin pe traseul de bază

„Linia 32 va reveni la traseul de bază”, anunță STB într-un comunicat de presă.

Societatea de Transport București transmite că au fost finalizate lucrările executate la rețeaua Apa Nova de pe Șoseaua Alexandriei, iar tramvaiele pot circula pe această arteră.

Astfel, începând de miercuri, 3 august 2022, tramvaiele 32 vor circula pe traseul de bază cuprins între capătul de linie „Piața Unirii” și capătul de linie „Depoul Alexandria”.

Totodată, începând de miercuri, 3 august 2022, STB suspendă linia-navetă de autobuz 632.

Avarie complexă

Linia 32 a fost suspendată din data de 29 iulie, din cauza unei avarii complexe la rețeaua de canalizare. Pentru preluarea călătorilor, STB a înființat linia-navetă de autobuz 632. Inițial, lucrările ar fi trebuit să dureze 3 zile, până la data de 31 iulie, dar termenul a tot fost prelungit.

„Ca urmare a unei avarii survenite la un canal de serviciu aferent sistemului de transport și colectare apă uzată din Șos. Alexandriei nr. 10-12, în dreptul Complexului Piața Rahova, sector 5, echipele Apa Nova intervin în regim de urgență pentru remedierea disfuncționalității identificate.

Având în vedere complexitatea lucrărilor și pentru prevenirea oricăror potențiale incidente, este necesară limitarea circulatiei tramvaielor strict pe sensul Șos. Alexandriei spre B-dul Unirii și restricționarea unei benzi de circulatie în perimetrul intervenție, pe același sens de mers.

Pe toată durata intervenției, furnizarea serviciului de canalizare va fi asigurată permanent, fără întreruperi.

Compania estimează finalizarea lucrărilor în seara zilei de 31.07.2022.”, transmitea Apa Nova într-un comunicat de presă, la data de 28 iulie 2022.

Cookies