Expo ~ „Street Photography @ Street Delivery”

de:
26 sept. 2011
1 Afișari
Expo ~

Expoziţia „Street Photography @ Street Delivery” are ca temă generală fotografia de stradă, în 20 de imagini surprinse la a cincea ediţie a Street Delivery. Lucrările îmbină personalitatea străzii cu cea a fiecărui om prezent, în cadre intime, creând o comuniune aparte a celor două entităţi, care se completează reciproc. Pe scurt, intimitate în diversitate.

„Fotografiile lui Daniel Vrăbioiu surprind intimitatea întâlnirii oamenilor cu arta, ideile şi oraşul lor. Nu sunt nici excesiv de optimiste, nici rebele şi ipocrite, cum mai sunt uneori fotografiile. Ele duc întâlnirea care a fost Street Delivery la nivelul următor: la întâlnirea fiecăruia cu aşteptările personale şi căutările în sfârşit împlinite. Street Delivery propune ceva ce a ajuns să pară inedit, ceea ce arată încă o dată cât de defecţi suntem: un oraş în care chiar se trăieşte. Daniel Vrăbioiu surprinde esenţa faptului de a fi viu – a descoperi noul, şi, mai mult, conjugă, cu fiecare cadru, frumuseţea verbului .”

Andrei Crăciun – ziarist

Expoziţia este una cu vânzare, iar fondurile strânse vor fi donate Asociaţiei Ovidiu Rom, în sprijinul programului „Fiecare Copil în Grădiniţă”.

Street Delivery este un eveniment urban de artă şi arhitectură, a cărui misiune este aceea de a reinventa şi de a întari rolul structural pe care spaţiul public îl joacă în viaţa locuitorilor cetăţii, prin convertirea peisajului urban în spaţiu viu. (www.streetdelivery.ro)

Asociaţia Ovidiu Rom are ca misiune integrarea fiecărui copil sărac între 3 şi 6 ani din România în sistemul de învăţământ pentru a le oferi şansa să devină membri activi ai societăţii.

Programul „Fiecare Copil în Grădiniţă”, implementat de Asociaţia Ovidiu Rom în 19 comunităţi, sprijină în prezent 1290 de copii săraci să meargă la grădiniţă pentru ca mai apoi să înceapă şcoala cu succes. (www.ovid.ro)

Cookies