Vernisaj & Lansare catalog ~ Din tainele Bucovinei

de:
13 dec. 2011
0 Afișari
Vernisaj & Lansare catalog ~ Din tainele Bucovinei

La Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti va avea loc vernisajul expoziţiei şi lansarea catalogului “Din Tainele Bucovinei”.

Incursiunea documentară a tinerilor fotografi ai Clubului de Artă Fotografică din Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti a făcut posibilă crearea catalogului „Din Tainele Bucovinei” în cadrul proiectului Romania Student Tour – program naţional de redescoperire şi promovare a valorilor patrimoniului natural şi cultural.

O abordare, pe de o parte, sub forma unui reportaj care dezvaluie aspecte de viaţa, meserii stravechi, munca la câmp şi în pădure, meşteşugurile artei populare şi, pe de altă parte, prin realizarea unor fotografii iconice ale peisajului natural şi cultural, materialul ne prezinta o imagine frumoasă a Bucovinei, în care tradiţia este încă puternic prezentă”, precizează în prefaţa lucrării Sorin Moldovan vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret.

Acţiunea se desfăşoara sub egida Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, partenerii proiectului fiind Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, UNESCO ProNatura, Clubul Studenţesc de Arta Fotografica – www.cursfoto.ro, Colegiul Silvic “Bucovina” Câmpulung Moldovenesc.

Organizatorii proiectului şi-au propus să identifice şi să realizeze acţiuni similare pentru toate judetele României.

Cookies