ȘTIRI

Expo Foto ~ OAŞA

Echipa revistei săptămânale Formula AS are plăcerea de a vă invita să luaţi parte la vernisajul expoziţiei de fotografie OAŞA.

Evenimentul cultural-artistic care face parte din seria manifestărilor de aniversare a 20 de ani de la întemeierea revistei Formula AS are doi actori principali:

fotoreporterul Iulian Ignat, redactor la revista Formula AS şi

părintele Pantelimon Susnea de la Mănăstirea Oaşa.

Călugăr şi preot înzestrat deopotrivă cu har duhovnicesc şi cu talent de excepţie, după ce şi-a dovedit măiestria ca pictor iconar, părintele Pantelimon îşi dezvăluie în expoziţia de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, şi marele său talent fotografic, exprimat prin imagini de-o frumuseţe nepământeană. Nume foarte prezent în revista Formula AS, Iulian Ignat şi-a depus, şi el, marca pasiunii şi a talentului său fotografic incontestabil, în expoziţii notate la maximum.

Colegi de generaţie tânără (ambii au în jur de 35 de ani), cei doi artişti vor celebra o temă comună: OAŞA, mănăstire din Munţii Şureanu de care revista Formula AS este profund legată spiritual şi – prin prezenta expoziţie – cultural. Cele 48 de lucrări alb-negru şi color, cuprinse în expoziţie, vorbesc despre viaţa de zi cu zi a comunităţii de călugări de la mânăstire ori surprind credincioşi veniţi la slujbe şi la spovedanie.

Expoziţia de fotografie OAŞA a fost inaugurată în luna octombrie a anului trecut de Muzeul Astra din Sibiu şi a fost foarte bine primită de public.

Mulţumim cu recunoştinţă Muzeului Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti pentru colaborarea la acest eveniment cultural-artistic marcant. Aşteptăm cu emoţie şi cu drag întâlnirea noastră cu publicul bucureştean şi cu cititorii revistei.

Expoziţia va putea fi vizitată până pe 29 ianuarie 2012.

Sala Foaier


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button