ARHIVA B365

Verişoara lui Voiculescu îi cere daune de 21 milioane euro pentru că a turnat-o la Securitate

Verişoara lui Dan Voiculescu îi cere daune de 21 milioane euro pentru că a turnat-o la Securitate. Aceasta a depus o cerere pentru a fi scutită de taxa de timbru, informează România TV.

Paraschiva Silaghi a fost turnată la Securitate încă de când a plecat în afara ţării. Mai mult, Voiculescu a mers la familia ei în Germania şi a încercat să afle cine a ajutat-o să părăsească ţara în timpul comunismului.

Femeia a aflat că a fost turnată la Securitate de Voiculescu după 20 ani când a fost chemată să dea o declaraţie pentru fondatorul PC la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.

„Mi-a băgat părinţii în puşcărie, ştie foarte bine, şi foarte multe lucruri murdare le-a făcut. Îl compar, dacă vreţi să mă înţelegeţi foarte bine, cu personajele din vremea lui Hitler. În societate arătau că sunt umani, dar el nu a fost uman. Şi părinţii mi i-a băgat în puşcărie, ştie foarte bine, şi foarte multe lucruri murdare le-a făcut. Aşa că eu nu înţeleg cum aveţi atât curaj să ţineţi în politica dvs. care vă duce spre democraţie asemenea oameni. Cei care au avut bun simţ s-au retras, el nu are bun simţ”, a declarat anterior Paraschiva Silaghi, citată de Realitatea.net.

De cealaltă parte, Voiculescu o acuză pe femeie de calomnie şi îi cere daune de 136.000 euro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button