Verificări lângă București, după ce doi bărbați ar fi fost văzuți încercând să racoleze două minore din Săftica. Polițiștii din Ilfov s-au autosesizat

14 aug. 2023
372 Afișari
Verificări lângă București, după ce doi bărbați ar fi fost văzuți încercând să racoleze două minore din Săftica. Polițiștii din Ilfov s-au autosesizat
Verificări lângă București, după ce doi bărbați ar fi fost văzuți încercând să racoleze două minore. Polițiștii din Ilfov s-au autosesizat | Sursă foto: Inquam Photos Octav Ganea

Polițiștii din Ilfov s-au autosesizat după ce, în mediul online, au apărut mai multe avertismente dedicate părinților și celor care au minori în grijă. Oamenii au fost avertizați că în localitate Săftica ar exista doi bărbați care încearcă să racoleze fete minore.

Două minore, la un pas să fie racolate din Săftica, Ilfov

Cetățenii care locuiesc în Săftica, Ilfov, au fost avertizați pe rețelele de socializare că doi bărbați care încercau să racoleze două fete de 14 ani au fost văzuți în zona. Martorul celor petrecute le-a transmis oamenilor că respectivii conduceau o mașină neagră.

Iată mesajul transmis:

Atenție!

Astăzi de dimineața, în jurul orei 10, în Săftica pe strada Fermei, doi bărbați, într-o mașina neagră au încercat să acosteze doua fete, în vârsta de 14 ani.

Una dintre fete a țipat în gura mare să fie lăsată în pace și indivizii au fugit. Unul dintre bărbați are barbă și este brunet. De la geam nu am putut vedea foarte multe detalii. Fetele sunt speriate și nu vor să mai iasă din casă. Rog cât mai mulți să distribuie postarea și dacă funcționează camerele de supraveghere, rog autoritățile să ia măsuri.

Mama fetițelor este și ea în stare de șoc. Rog părinții, dacă auziți de acești indivizi în Săftica sau Balotești, sau dacă încearcă să acosteze tinere și copii, mergeți la poliție si depuneți plângere. Luați numărul de înmatriculare al autovehiculului. Copiii noștri trebuie sa fie in siguranță.

De asemenea, martorul a informat că, în aceeași zi, respectiva mașină a revenit pe strada Fermei din Săftica, la orele după-amiezii.

IPJ Ilfov s-a autosesizat

În urma mai multor avertizări ce au fost făcute de cetățeni pe diferite pagini de Facebook, polițiștii din Ilfov s-au autosesizat și au anunțat că fac investigații. Acum, omenii legii îi caută pe cei doi bărbați pentru a afla exact ce -a întâmplat, conform Gândul.ro.

IPJ Ilfov a transmis:

Având în vedere postarea apărută pe o rețea de socializare, la data de 12 august a.c., polițiștii din Otopeni s-au sesizat din oficiu, context în care efectuează verificări și investigații pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale în consecință.

Mesajele ce îi fac atenți pe oamenii care au în grijă minori, au fost transmise vineri, 11 august 2023, în jurul orei 20:00. Respectivul martor a transmis și că, cele două minore au mers la poliție și au depus o plângere.

Au fost solicitate și camerele de supraveghere din zonă.

Cookies