FIT CITY

Verificări ale Corpului de control al ministrului Sănătății la Spitalul Sfântul Pantelimon

Corpul de control al ministrului Sănătății este în cadrul spitalului în momentul de față. Au cerut toate documentele de care au nevoie, au demarat ancheta. Ancheta este în curs. Se merge în paralel cu ancheta internă, iar rezultatele le vom face cunoscute. Ancheta internă nu este finalizată și, în momentul în care vom avea niște rezultate finale, acelea vor fi concluziile pe care le vom face cunoscute„, a spus Mițoiu, potrivit Agerpres.

Ea a afirmat că întotdeauna a existat acces la medicamentele necesare pe secții.

Dulapul cu medicamente despre care s-a vorbit este descuiat. Totdeauna a existat acces la medicamentele necesare pe secții. A existat un dulap mare care cuprindea gestiunea totală, care cuprindea toate medicamentele, toate medicamentele necesare pe ATI și un dulap mai mic care cuprindea un stoc mai mic din aceleași medicamente. Acel dulap mare era încuiat, cheia se găsea la asistenta șefă și în momentul în care medicamentele din dulapul mic erau consumate, aceasta refăcea stocul. Stocul asigura un necesar pentru un interval mai scurt de timp, de exemplu pentru week-end sau de pe o zi pe cealaltă. (…) În momentul acesta, nu mai există decât un singur dulap care cuprinde toate medicamentele. Până în momentul de față, stocul a fost suficient. În acest program pe ATI sunt incluși pacienții critici„, a explicat Mițoiu.

Potrivit acesteia, fostul șef al secției ATI Laura Constantinescu este suspendată din funcție, însă, nu și din calitatea de medic.

Doamna doctor Laura Constantinescu a fost suspendată din funcția de medic șef al secției ATI, nu din calitatea de medic. Șef de secție acum este domnul doctor Șeri Ionel„, a spus Fiorela Mițoiu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button