BAZAR

Verificarea unui cont la cazinouri online trebuie realizată în maxim 30 de zile

În toate țările în care jocurile de noroc online sunt acceptate, orice cont nou deschis trebuie să treacă printr-un proces de verificare a identității (se realizează o singură dată, la deschiderea contului, în general destul de ușor), așa că hai să vedem cum stau lucrurile în România.

Toți cei care aleg să își deschidă cont la unul din cazinourile online licențiate în țara noastră trebuie să știe că au la dispoziție o perioadă de 30 de zile pentru a parcurge procesul de verificare a identității, după această perioadă operatorii online fiind obligați prin lege să închidă conturile neverificate.

Poate că acest lucru nu ar fi o problemă pentru cei care deschid un cont doar pentru a profita de câteva jocuri de cazino gratis și nu efectuează o depunere, însă există destul cazuri în care, din diverse motive, jucătorii uită să verifice contul în perioada celor 30 de zile, trezindu-se cu accesul restricționat și fondurile din cont trimise la bugetul de stat.

Prin urmare, indiferent de motivele pentru care îți deschizi cont la oricare cazino virtual din țara noastră, încearcă să finalizezi cât mai repede procesul de verificare a identității, pentru a evita suspendarea acestuia, cu sau fără bani în el.

 

Cum se verifică un cont online

În cele mai multe cazuri, procesul de verificare a identității se derulează destul de rapid, majoritatea operatorilor solicitând copii (fotografii sau scanări) după actul de identitate, cardul de pe care ai efectuat prima depunere (în cazul în care ai depus utilizând un card bancar) și, eventual, o factură de utilități sau un extras de cont bancar din care să reiasă faptul că locuiești la adresa trecută în timpul înregistrării contului. Dacă datele corespund și documentele trimise au o rezoluție acceptabilă, vei primi în doar câteva ore (posibil 1-2 zile dacă prinzi weekend-ul) un mail de la operator, în care vei fi înștiințat că procesul de verificare a identității s-a încheiat cu succes.

 

De ce este obligatorie verificarea identității

Dacă te numeri printre cei care își pun o astfel de întrebare, trebuie să știi că există mai multe motive care determină obligativitatea acestui procedeu!

În primul rând, este vorba de limita de vârstă necesară practicării unui joc de noroc, 18 ani. Dacă verificarea contului nu ar fi obligatorie, ar exista posibilitatea că minorii să își deschidă cont, trecând o vârstă mai mare de 18 ani la datele personale. În plus, fără o verificare atentă din partea operatorilor de gambling online, așa-numiții ,,bonus-hunters’’ (vânători de bonusuri) ar putea să beneficieze ori de câte ori ar dori de bonusul de bun venit, avantaj de care fiecare client poate beneficia doar o singură data.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button