Verdictul crimei din Primăverii: Cristina Verona şi-a omorât mama şi apoi s-a sinucis

de:
07 iul. 2011
0 Afișari
Verdictul crimei din Primăverii: Cristina Verona şi-a omorât mama şi apoi s-a sinucis

Potrivit procurorilor, poliţiştilor şi legiştilor, unica ipoteză care „rămâne în picioare” în cazul Cristinei Verona arată că fosta jurnalistă şi-a ucis mama şi apoi s-a spânzurat. Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat, citată de Mediafax, că datele strânse până acum de anchetatori nu trimit către o altă pistă de cercetare, iar problemele care se ridică, referitoare şi la problemele psihice ale Cristinei Verona nu au relevanţă în anchetă.

Sarca a mai precizat că, spre sfârşitul lunii anterioare, Cristina Verona a luat legătura cu Poliţia, când a ajuns la o secţie din Capitală ca să reclame un presupus furt de identitate pe Internet. Femeia a renunţat totuşi la idee şi a plecat şi cu hârtia pe care începuse să îşi scrie declaraţia. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei spune că nici acest incident nu are un rol semnificativ în anchetă.

Elena Pârvulescu, de 77 de ani, şi Cristina Verona, de 44 de ani, mamă şi fiică, au fost găsite decedate, marţi seară, în locuinţa din Bulevardul Primăverii numărul 42, după ce Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov a fost solicitat de către un bărbat.

Citeşte şi: Concluziile procurorilor: mama Cristinei Verona a fost sufocată, Cristina s-a spânzurat

Cookies