VERDICT FINAL: Oscar Pistorius NU este vinovat de crimă

de:
11 sept. 2014
0 Afișari
VERDICT FINAL: Oscar Pistorius NU este vinovat de crimă

OSCAR PISTORIUS. Judecătoarea sud-africană care urmează să anunţe dacă Oscar Pistorius este vinovat de uciderea cu premeditare a modelului Reeva Steenkamp în 2013 a respins, joi, mărturia crucială a vecinilor campionului paralimpic, potrivit Mediafax.

VERDICT OSCAR PISTORIUS. „Acuzarea nu a dovedit că Pistorius este vinovat de crimă cu premeditare”, a spus Masipa.

OSCAR PISTORIUS ar mai putea fi însă acuzat de ucidere din culpă. Pedeapsa maximă este 15 ani, cea minimă 7.

Judecătoarea Thokozile Masipa s-a pronunţat joi în privinţa a trei din variantele de verdict în cazul lui Oscar Pistorius, concluzia fiind că sportivul nu este vinovat de crimă cu premeditare sau crimă şi că nu sunt dovezi pentru achitare, astfel că singura variantă rămâne cea a omorului din culpă.

VERDICT OSCAR PISTORIUS. Conform cnn.com, dacă Pistorius va fi găsit vinovat de omor din culpă, „sentinţa sa este la discreţia judecătoarei Masipa”.

VERDICT OSCAR PISTORIUS. „Judecătoarea Masipa a parcurs trei din cele patru opţiuni de verdict legate de acuzaţia de crimă. Ea a spus că Pistorius nu este vinovat de crimă cu premeditare sau crimă şi că nu sunt dovezi pentru achitare. Asta înseamnă că ultima opţiune rămasă este cea a omorului din culpă”, arată CNN.

Judecătoarea Thokozile Masipa a precizat, joi, că acuzarea nu a dovedit, pe parcursul procesului de la Pretoria, că atletul Oscar Pistorius este vinovat de crimă cu premeditare.

„Acuzarea nu a dovedit că Pistorius este vinovat de crimă cu premeditare”, a spus Masipa.

Cookies