Veranda Mall participă la lupta anti-COVID și pune la dispoziția DSP București un spațiu de lucru

15 apr. 2021
77 Afișari
Veranda Mall participă la lupta anti-COVID și pune la dispoziția DSP București un spațiu de lucru

Veranda Mall vine în sprijinul autorităților pentru combaterea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-COV-2. Noul punct de lucru Direcției de Sănătate Publică București va deveni funcțional începând cu data de 12 aprilie.

Centrul comercial va pune la dispoziția DSP București, pentru o durată de trei luni, un spațiu de aproximativ 500 m2 în care își vor desfășura activitatea până la 120 de persoane, în intervalul orar 8.00 – 22:00.

Spațiul va fi folosit pentru amenajarea unui call center pentru voluntarii DSP, dar și pentru realizarea anchetelor epidemiologice și emiterea deciziilor de instituire a măsurii de carantinare.

„Scopul Veranda Mall a fost și va fi întotdeauna de a sprijini cât mai mult comunitatea din care face parte. Acum, mai mult ca oricând, ne dorim să fim alături de personalul din linia întâi, prin oferirea unui spațiu de lucru cât mai bun pentru personalul DSP. Solidaritatea este cea de care avem nevoie cel mai mult în această perioadă”, a declarat Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall, potrivit Mediafax.

Centrul comercial a fost implicat în mai multe acțiuni umanitare pentru sprijinul comunității încă de la startul pandemiei.

În martie anul trecut, Veranda Mall a colaborat cu Geeks for Democracy, iar rezultatul a fost inițiativa Cumpărături la Ușa Ta. Astfel, persoanele în vârstă sau nedeplasabile au beneficiat de pachete alimentare de strictă necesitate pentru a putea rămâne acasă, în siguranță.

Cookies