Velopa iti ofera cel mai usor mod de a comanda anvelope vara online

de:
17 iul. 2020
1 Afișari
Velopa iti ofera cel mai usor mod de a comanda anvelope vara online

Pentru ca o masina sa iti ofere siguranta in trafic trebuie sa aiba un set de anvelope bune, de calitate, anvelope fiabile, care sa ofere performanta. Specialistii recomanda ca vara sa fie folosite anvelope vara, iar iarna anvelope iarna. Exista si solutia intermediara, cea a anvelopelor all-season, care ofera o buna performanta in orice sezon.

Anvelopele de vara se comporta bine pe un carosabil fierbinte, adaptandu-si inclusiv distanta de franare la un drum uscat, in vreme ce pneurile de iarna sunt concepute cu o cale de rulare potrivita pentru carosabil acoperit cu zapada sau cu polei. Practic, cauciucurile de iarna devin mai moi vara, ceea ce iti poate pune in pericol siguranta, intrucat distanta de franare va fi mult mai mare decat in cazul cauciucurilor de vara.

Asadar, autoturismul trebuie sa fie echipat corespunzator anotimpului in care ne aflam, iar anvelopele trebuie sa fie in parametri, sa nu fie uzate sau cu presiunea scazuta. Un set nou de anvelope presupune o investitie financiara, insa ofera mult mai multa siguranta in trafic.

Velopa.ro este magazinul online al importatorului de cauciucuri Velopa. In oferta vei gasi foarte multe tipuri de pneuri, atat de la branduri de top, cat si de la producatori din gama de mijloc. Practic, produse pentru toate buzunarele.

In gama Velopa de buget vei gasi, printre altele, anvelopa marca Winrun, Compasal, Hilo si Radar. Sunt anvelope ieftine, insa de buna calitate. Pentru ca ieftin la Velopa.ro nu inseamna si prost. Din contra. Sunt anvelope atent selectionate, de la producatori care folosesc o tehnologie avansata, asa incat sa ofere produse performante.

Indiferent ca iti conduci masina pe sosea sau pe autostrada, anvelopele de buget te vor ajuta sa redescoperi experienta eliberatoare a condusului sub control.

In magazinul online Velopa.ro vei gasi si anvelope din gama velopa premium. Acestea apartin unor branduri precum Bridgestone, Pirelli sau Continental, recunoscute printre soferi ca fiind anvelope de foarte buna calitate. Acestea exceleaza in termeni de stabilitate si inclusiv abilitate pentru condus sportiv, ce are drept rezultat o manevrabilitate excelenta atat pe suprafetele carosabile ude, cat si pe cele uscate.

Pentru multi soferi, varianta cu anvelope all-season a devenit din ce in ce mai preferata, deoarece nu necesita schimbare in functie de sezon. In plus, in acest caz, compozitia cauciucului precum si canalele de aderenta sunt special concepute pentru a se adapta cu succes la orice tip de temperatura.

Astfel, fie ca alegi anvelope vara, anvelope iarna sau anvelope all-season, pe toate le gasesti in magazinul Velopa.ro. comanda-le online si le vei primi acasa in cel mai scurt timp. Livrarea este gratuita.

Cookies