LA MINE-N CARTIER

Vehicul confiscat de Garda de Mediu în Sectorul 3. Transporta ilegal deșeuri provenite din construcții

Vehicul confiscat de Garda de Mediu în Sectorul 3. Primarul Robert Negoiță a anunțat o nouă ilegalitate depistată și sancționată de Poliția Locală.

O nouă acțiune comună a Poliției Locale Sector 3 și Garda de Mediu a dus la confiscarea unui autovehicul care transporta ilegal deșeuri provenite din construcții.

Mașina a fost depistată în Calea Călărași și era folosită pentru transportarea deșeurilor provenite din construcții, fără însă a respecta cadrul legal.

”Pe scurt NU avea acord de transport sau autorizație în acest sens și, cel mai probabil, deșeurile ajungeau depozitate pe vreun teren viran, în București sau în zonele învecinate.S-a dispus amendă și, foarte important, autovehiculul a fost ridicat în vederea confiscării de către Garda de Mediu”, a explicat Robert Negoiță.

Primarul a precizat că nu există toleranță pentru astfel de cazuri.

”Aviz celor care nu înțeleg că NU există toleranță în aceste cazuri și că fiecare dintre noi ESTE responsabil pentru păstrarea curățeniei.

Sigur că este posibil ca, în urma diferitelor lucrări, chiar și la renovarea unui apartament, de exemplu, să rezulte astfel de deșeuri din construcții. Dar în niciun caz nu scăpăm de ele nerespectând legea.

Vă reamintesc, Direcția de Salubritate S3 ne pune la dispoziție 5 numere de telefon: 0720.777.511 până la 515,

la care putem apela dacă avem astfel de deșeuri și vom fi îndrumați de colegii mei de acolo cu ce avem de făcut. Cu toții ne dorim curățenie și respect. Asta înseamnă că trebuie, la rândul nostru, să-i respectăm pe ceilalți, dar și să păstrăm curățenia. Voi ce ziceți?”, a mai spus edilul.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button