ÎN BUCUREȘTI

Vedeți urșii panda din poză? Au costat ”doar” 100.000 de lei. Clotilde Armand a făcut anunțul

Fosta conducere a Administrației Domeniului Public Sector 1 a achiziționat urșii panda din imagini care au costat peste 100.000 de lei cu scopul de a decora spațiile verzi.

Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1, a publicat date dintr-un contract al ADP prin care s-au cumpărat urșii panda din pozele pe care le-a distribuit edilul pe Facebook.

”Urs panda somnoros – 14.500 lei, urs panda mâncând – 14.500 lei, urs mare în picioare – 38.000 lei şi urs panda aşezat (mâncând) – 40.153 lei sunt printre investiţiile realizate de fosta conducere de la Administraţia Domeniului Public Sector 1”, spune primarul sectorului 1 Clotilde Armand.

Cât au costat urșii panda?

ursii panda

„Aşa arată câteva din ‘investiţiile’ realizate de fosta conducere de la Administraţia Domeniului Public Sector 1. De asta este importantă reorganizarea. Să nu mai achiziţionăm ‘urşi panda somnoroşi’ la preţuri astronomice şi să ne ocupăm cu adevărat de spaţiile verzi şi domeniul public”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Recent, Clotilde Armand a cerut raport cu angajații trimiși în judecată pentru infracțiuni incompatibile cu statutul de funcționar public, dorind ca astfel să elimine din administrația locală persoanele care au probleme juridice.

Mai mult, primarul a suspendat din funcție doi directori ai ADP Sector 1 care sunt trimiși în judecată de DNA încă din 2018.

”Am suspendat din funcție doi directori din cadrul ADP Sector 1 trimiși în judecată de procurorii DNA în anul 2018 într-un dosar de corupție – trimiși în judecată pentru fapte penale incompatibile cu funcția detinută: luare de mită și mărturie mincinoasă. Directorii respectivi au fost protejați de vechea conducere și menținuți în funcții în cadrul uneia dintre cele mai bogate direcții din primărie”, a spus Clotilde Armand.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button