Vedete din sport vin la evenimentul umanitar „Un Moș Sportiv”, în Mall Vitan, 12-14 decembrie

de:
12 dec. 2014
0 Afișari
Vedete din sport vin la evenimentul umanitar

Asociaţia sportivă Fitness Urban Bucureşti organizează, in Mall Vitan, o campanie de strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe 3 sportivii care s-au oprit din performanţă, pentru ca nu au lucrurile banale: trening şi adidaşi.

Pugilistul VIOREL SIMION, multiplu campion naţional si medaliat european si mondial la box, câştigător al titlului WBC International precum şi FRAŢII CEZAR şi BOGDAN JURATONI, multipli campioni naţionali la box, medaliaţi la CM şi CE de box dar şi personalităţi din lumea showbiz-ului susţin trei sportivi aflaţi într-o situaţie dificilă.

Sabrina are 17 ani (practica handbal), iar fratele ei, Robert, 13 ani (pasionat de lupte libere). Parintii lor sunt grav bolnavi si muncesc cu ziua pentru a le asigura, macar, o masa pe zi. Zâmbesc când copii lor mai aduc câte o medalie acasa.

Nici Remus Pândaru nu are o situatie mai buna. Practică de cinci ani scrimă şi locuieşte într-un Centru de Îngrijire.

Evenimentul sportiv-umanitar se întinde pe trei zile si cuprinde: demonstraţii antrenament cu propria greutate şi ale instructorilor BootCamp România, simpozion de dezvoltare personală, stand-up comedy, concerte, concursuri şi tombolă.

În toate cele trei zile stângem fonduri pentru sportivii de performanţă care vor fi alături de noi. De altfel, la începutul acestei luni, membrii comunităţii sportive şi prietenii lor s-au implicat activ în campania de donare de sânge, organizată de Fitness Urban Bucureşti. Astfel, membrii au devenit voluntari şi au ajutat dublu: au donat sânge pentru bolnavii iar tichetele de masă le-au donat asociaţiei, pentru a fi, astfel, alături şi a le întinde o mână de ajutor celor trei copii defavorizaţi.

Despre Asociaţia Fitness Urban Bucureşti

Ne mişcăm, ne dezvoltăm şi donăm. Un nou concept sportiv – FITNESS URBAN BUCUREŞTI – se bazează pe mişcarea în aer liber, prin folosirea propriei greutăţi corporale.

Toate antrenametele sunt GRATUITE şi concepute de instructori de fitness. Ne tonifiem prin antrenamentele săptămânale organizate în parcuri dar şi într-o sală atipică de fitness. Ne dezvoltăm personal prin discuţiile despre nutriţie, alimentaţie dar şi despre gândirea pozitivă, motivaţională şi trecerea peste anumite bariere. Ne implicăm în campaniile de donare de sânge şi organizăm evenimente umanitare pentru a le aduce un zâmbet pe buze şi copiilor mai puţin norocoşi.

Cookies