Vector Watch în magazinele Orange din România. Prețuri între 300 și 500 euro

de:
15 oct. 2015
0 Afișari
Vector Watch în magazinele Orange din România. Prețuri între 300 și 500 euro

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a listat în magazinul său online colecţia de ceasuri inteligente Vector Watch pentru care are momentan exclusivitatea distribuţiei, preţurile variind între 300 şi 500 de euro.

Cele mai ieftine modele sunt cele din gama Vector Meridian, cu un ecran dreptunghiular, care costă 300 de euro, urmate de gama Vector Luna, cu ecran rotund, care au preţuri pornind de la 349 de euro şi care ajung la 500 de euro, scrie ZF. 

Prin aceste preţuri Vector se poziţionează în segmentul de sus al pieţei, concurând astfel pentru banii clienţilor cu gadgeturile unor giganţi precum Motorola, Samsung sau Apple.

Compania Vector Watch a fost fondată de antreprenorul Andrei Pitiş care l-a atras în acţionariat în 2014 şi pe Radu Georgescu – proprietarul fondului de investiţii Gecad.

Compania, care are acum sediul în Londra, lansase vânzările doar în Marea Britanie. Imediat după România urmează lansarea în SUA, după care în alte ţări vorbitoare de limbă engleză, următoarele ţinte fiind apoi ţările în care se vorbeşte franceza şi germana, a adăugat Pitiş.

Ceasurile Vector au fost dezvoltate de la zero în România, de la platforma software până la cea hardware şi la design, primele prototipuri fiind de asemenea realizate pe plan local. În aceste condiţii, ceasurile Vector sunt compatibile cu toate platformele software majore de pe piaţa smartphone-urilor (Apple, Google şi Microsoft). Ceasurile se conectează la un smartphone pentru a recepţiona diferite informaţii care să fie afişate pe ecran.

Senzorii incluşi în ceas măsoară date precum numărul de paşi făcuţi într-o zi de utilizator sau colectează automat date despre somn, datele fiind ulterior afişate în aplicaţia de pe smartphone, prin intermediul căreia pot fi configurate o parte dintre funcţiile smartwatch-ului.

Cookies