“Vatra Luminoasă is the best!” Are-ntre blocuri ​​această superbă grădină cu ponei portocaliu cu căști, popice și “pește satanic” (Doamne, apără!)

17 mai 2023
321 Afișari
“Vatra Luminoasă is the best!” Are-ntre blocuri ​​această superbă grădină cu ponei portocaliu cu căști, popice și “pește satanic” (Doamne, apără!)
“Vatra Luminoasă is the best!” Are-ntre blocuri ​​această superbă grădină cu ponei portocaliu cu căști, popice și “pește satanic” (Doamne, apără!). Sursa foto: Facebook - M. P.

Bucureștenii au un fel al lor unic de a-și amenaja curțile din fața blocurilor și ajung să stârnească amuzamentul utilizatorilor fideli ai rețelelor de socializare. Astfel, din share în share, din comentariu în comentariu, oamenii ajung să analizeze design-ul unei singure curți din zeci de perspective, iar alții, mai timizi, citesc părerile controversate ale internauților ca pe bancurile scurte din revistele de integrame. În Vatra Luminoasă există o curte din fața unui bloc care a reușit să pună zâmbetul pe buze locuitorilor, fiind pozat din mai multe unghiuri, pentru o experiență completă.

„Peștele satanic” și prietenii lui pot fi admirați în Vatra Luminoasă

Dacă ați avut drum prin cartierul Vatra Luminoasă din Sectorul 2 sau chiar locuiți acolo, să aveți grijă să nu vă speriați de „peștele satanic” ascuns printre crengile unui copac din curtea unui bloc. Pare că ar vrea să sară la gâtul cuiva, stând cu gura deschisă, dezvelindu-și dinții ascuțiți.

O grădină cu baloane, flori, popice și pește satanic care se agață cu ultima lui suflare de tine și se holbează direct în sufletul tău cu ochii negri, reci, spune autorul postării, M. P., pe Facebook.

Aici și imaginea, ca să fie clară situația:

Scară frumos. Sursa foto: Facebook - Mihai Popescu
Scară frumos. Sursa foto: Facebook – Mihai Popescu

Față de flori, copaci sau gazon, jucăriile acestea par mai ușor de manevrat și îngrijit. Până la urmă, oferă un aspect colorat peisajului… și copilăresc.

În afară de peștele satanic, se mai află și poneiul (?) portocaliu cu căști albastre, ținuta sa fiind accesorizată de un lanț baban argintiu, tinichea luată din târg, dar care-i oferă un aer modern. În spatele lui e și Moș Crăciun, printre popice, pe un piedestal.

De-ar fi în fiecare zi Crăciunul, am putea să folosim în continuare toate aranjamentele de sărbători fără să râdă prietenii și rudele de noi, dar cum facem parte din generația „în fiecare casă trebuie să existe o pungă cu pungi”, le găsim alte întrebuințări și le aruncăm prin grădină. Bucureștenii pot face artă din orice!

Pe lângă această poză, oamenii au mai fotografiat grădina din alte unghiuri, iar autorul postării spune următoarele:

Simt că peste tot au apărut noi valuri de scară, frumos, care trebuie documentate!

Curte din fața unu bloc din Vatra Luminoasă. Sursa foto: Facebook - E. M.
Curte din fața unu bloc din Vatra Luminoasă. Sursa foto: Facebook – E. M.

Haha, l-am prins și eu, dar nu observasem și peștele🤣

Curte din fața unu bloc din Vatra Luminoasă. Sursa foto: Facebook - A. M.
Curte din fața unu bloc din Vatra Luminoasă. Sursa foto: Facebook – A. M.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies