Vatmanul implicat în accidentul cu Lucescu: Am făcut tot posibilul pentru evitarea accidentului

de:
09 ian. 2012
0 Afișari
Vatmanul implicat în accidentul cu Lucescu: Am făcut tot posibilul pentru evitarea accidentului

Conducatorul de tramvai implicat in accidentul soldat cu ranirea antrenorului Mircea Lucescu a respectat normele de circulatie si a facut tot posibilul pentru evitarea evenimentului rutier, sustine Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB), intr-un comunicat.

„Am facut tot posibilul pentru evitarea accidentului. Am avut o reactie cat se poate de rapida si am actionat toate sistemele de franare de care dispune tramvaiul. Daca era un conducator mai putin experimentat in locul meu, nu reactiona atat de prompt”, declara vatmanul implicat in eveniment.

Angajatul in cauza are o vechime de 19 ani in RATB si in toata aceasta perioada nu a fost implicat in accidente rutiere din culpa proprie, fiind un bun profesionist, se mentioneaza in comunicatul RATB.

Aceeasi sursa precizeaza ca intregul personal de bord al RATB este supus controalelor medicale periodice la cabinetele de medicina muncii, conform legislatiei in vigoare.

Explicatiile RATB vin dupa ce Mircea Lucescu a declarat, pentru Gazeta Sporturilor, ca vatmanul ar fi putut evita coliziunea.

Cookies