ȘTIRI

Vatman înjunghiat în Capitală. Vinovatul s-a predat și a fost reținut pentru 24 de ore

Bărbatul care l-ar fi rănit cu un cuţit pe vatmanul unui tramvai, joi, în zona Budapesta din Capitală, s-a predat la sediul Secţiei 14 Poliţie şi este audiat de anchetatori, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Poliţia Capitalei. El a fost reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul a venit la Poliţie însoţit de avocaţi, potrivit surselor citate.

Cel în cauză este cercetat de poliţiştii bucureşteni în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe şi port ilegal de armă albă în locuri publice, informează Poliția Capitalei.

Vatmanul a fost tăiat la antebraţul drept cu un cuţit, joi după-amiază, după ce a avut o altercaţie în trafic cu un şofer care mergea cu autoturismul pe linia de tramvai, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei.

Şoferul unui autoturism Dacia Duster a intrat cu maşina pe linia de tramvai, din cauza aglomeraţiei, moment în care între el şi vatman a început un conflict verbal. Conflictul a degenerat ulterior, iar şoferul a scos un cuţit şi l-a tăiat la antebraţ pe vatman.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că incidentul a avut loc la intersecţia bulevardelor Mărăşeşti şi Cantemir, iar vatmanul are o plagă înjunghiată la mâna dreaptă.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, a precizat, pentru Mediafax, că vatmanul nu a vrut iniţial să fie transportat la spital, întrucât nu a dorit să lase tramvaiul nesupravegheat. După sosirea unui coleg al său, vatmanul a fost dus la Spitalul „Bagdasar-Arseni”.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni, dr. Florian Bica, a declarat că vatmanul va fi operat, joi seară. „Bărbatul va fi operat. Are o plagă tăiată care a afectat muşchii. Nu au fost efectate vase de sânge”, a explicat medicul.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button