ȘTIRI

Reprezentatia piesei Buna variantă rea, de pe 2 martie, a fost amanata

Actorul Vasile Calofir, cunoscut pentru rolurile sale în filme precum „Second hand” sau „Portretul luptătorului la tinerețe” este invitatul special al celei de-a treia reprezentații a spectacolului „Bună varianta rea”, în regia lui Vadim Rusu.

„Bună varianta rea” este un spectacol tulburător, în care tragicul și comicul se împletesc și aproape simultan ne spun o poveste sinceră despre viată, bucurie, dragoste, necazuri şi consens. Binele şi răul convieţuiesc, se întrupează ba-n bărbat, ba-n femeie, se iubesc, se urăsc, se ceartă, se împacă, se despart şi se întorc, ca apoi să se încleșteze într-o mare îmbrăţişare pusă pe seama Arbitrului de Sus – Anonimul.

„Bună varianta rea ” nu-şi propune să salveze omenirea de la înec, de la globalizare sau
de la încălzirea excesivă a planetei. Perechea din această dramedie este una normală: se ceartă, se iubeşte, cumpără ulei, coase nasturi, stinge lumina.

Bărbatul (Petrică Voicu) şi Femeia (Diana Vladu) trăiesc o viaţa de cuplu autentică în care „ţânţarul” devine „armăsar”, iar agitaţia lor în jurul non-problemelor devine o dramedie.

Vasile Calofir va interveni la momentul potrivit, ca să calmeze spiritele și să readucă armonia între cei doi îndrăgoștiți, aflați mai mereu în conflict.

Distribuţia:
• Diana Vladu ………………………….Femeia
• Petrică Voicu……………………….Bărbatul
• Petru Ciobanu……………………..Anonimul

Cu participarea extraordinară a lui VASILE CALOFIR
Durata 1 ora si 20 minute
Producător: Kubik & Euteascult
Regia: Rusu Vadim
Coregrafia: Lucille Julaud
Scenografia: Rusu Vadim
Biletele s-au pus in vânzare la Agenţia de bilete a teatrului Nottara 021.317.41.01 , online pe www.bilete.ro , www.startickets.ro , www.vreaubilet.ro , www.ticketstore.ro, www.dealguru.ro

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button